1:48 pm - Thursday, 28 May 2020

València instal·la una nova canonada a l’avinguda Jacinto Benavante

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

Aquest projecte millorarà el subministrament d'aigua al centre històric

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat Matriculació
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

La regidora de Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, ha visitat les obres d’una nova canonada situada a l’avinguda de Jacinto Benavente, entre la plaça d’Amèrica i l’avinguda de Peris i Valero, que tenen com a objectiu la instal·lació d’una nova conducció de 600 mil·límetres de diàmetre. «Amb esta actuació es millorarà la capacitat de transport d’aigua potable cap al centre històric, així com la regulació de pressions a la xarxa de distribució d’este àmbit», ha assenyalat Valía.

Es tracta d’un projecte pressupostat en 1.404.042,59 euros. «La vida útil d’esta nova canonada, amb la qual s’evitaran pèrdues hidràuliques en la xarxa i es millorarà el servici, supera els 70 anys», ha recalcat la regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía. L’actuació renovarà una conducció de fosa grisa de 300 mil·límetres de diàmetre, en funcionament des de 1932. La intervenció comprén, d’una banda, la instal·lació de canonada de 600 mil·límetres de diàmetre nominal de fosa dúctil en substitució de l’anterior existent, de 350 mil·límetres, situada entre el pont de la Mar i l’avinguda de Peris i Valero.

D’altra banda, també contempla la instal·lació d’una vàlvula reguladora de 250 mil·límetres de diàmetre al carrer de Borriana per a millorar la xarxa de distribució. Actualment, «s’han col·locat 510 metres de canonada, cosa que suposa un desenvolupament per damunt del ritme previst en la planificació inicial», ha indicat Valía.

En una obra d’estes característiques, «les inconveniències ocasionades al trànsit de vehicles i persones són notables, per la qual cosa ha sigut necessària una coordinació especial del servici de Cicle Integral de l’Aigua amb el Servici de Mobilitat i el Servici de Policia Local amb la intenció de reduir al màxim estes interferències», ha explicat la regidora. Per al mes d’agost s’ha previst amb esta finalitat les actuacions en la confluència del pont d’Aragó amb Jacinto Benavente i la connexió final a l’encreuament de Jacinto Benavente amb l’avinguda de Peris i Valero.

A València hi ha una xarxa de canonades de proveïment d’aigua potable que daten en alguns casos de principis del segle XX. A mesura que van complint la seua vida útil o el risc de funcionament anòmal és molt elevat, s’aconsella renovar-la amb l’objectiu de mantindre la qualitat del servici.

Per a les labors de renovació del cas actual, l’Ajuntament de València té previst l’execució de plans d’inversió que de forma periòdica escometen esta directiva. En este moment està en funcionament el Pla d’inversions de proveïment d’aigües a la ciutat de València 2018-2023. Dins del pla indicat, en el capítol de «Renovació i ampliació de xarxes de conducció i arterials, distribució d’aigua potable i baixa pressió» del grup d’inversions «Renovació i ampliació de les xarxes de conducció i arterials» s’inclou esta actuació.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

L’Alfàs sol·licita a Diputació la cessió del tram de la CV-753 ‘El Racó de l’Oix-N332 per l’Albir’

Tot amb la intenció de portar a bon terme diferents projectes en tramitació per a la millora de l'accessibilitat, mobilitat i seguretat en el terme municipal.

L’Ajuntament d’Onda implanta un servei gratuït per a digitalitzar les cartes dels establiments hostalers

El client podrà consultar el menú directament en el seu mòbil mitjançant l'escaneig d'un codi QR com a mesura preventiva

Els centres tindran ensenyament online i classes de fins a 10 alumnes en la Fase 2

En les etapes d'Educació Infantil i Especial, la Generalitat Valenciana ha decidit no obrir les aules.

La Diputació estudia fórmules per a ajudar al Gremi d’Artistes Fallers

El president, Toni Gaspar, es reuneix amb els responsables del col·lectiu per a escoltar les seues propostes i buscar vies de col·laboració que mitiguen la delicada situació que travessa el sector

Un autobús de l’EMT s’incendia en ple recorregut al Passeig de l’Albereda de València

Un autobús de l'EMT s'ha incendiat en ple recorregut de la Línia 16 a l'altura del Passeig de l'Albereda de València.

Esta publicació està disponible en : Valencià