5.9 C
Valencia

València tanca les instal·lacions esportives municipals d’exterior per a evitar contagis

En compliment de la resolució de la Conselleria de Sanitat, com a mesura de prevenció davant la pandèmia de covid-19.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha informat este divendres de l’ordre de tancament temporal, fins al pròxim 9 de desembre, de les Instal·lacions Esportives Elementals (IEE), en compliment de la Resolució de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública del 6 de novembre de 2020, per la qual s’acorden mesures addicionals extraordinàries com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

Segons esta ordre, «queda prohibida qualsevol activitat esportiva lliure en estes instal·lacions», i tal com ha explicat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, la mesura s’ha acordat «per prudència i per a evitar que es produïsquen contagis». Tal com ha precisat Bernabé, «queden exemptes d’esta prohibició d’ús aquelles activitats reglades i autoritzades expressament per la Fundació Esportiva Municipal (FEM), degudament acreditades».

Les activitats autoritzades a l’ús de les instal·lacions esportives elementals són les següents, segons els seus diferents horaris, entitats i IEES:

– Federació d’Hoquei Comunitat Valenciana. Programa d’Escoles Esportives. Període: dilluns a divendres, fins al 31 de maig de 2021, o fins que s’inicien obres de manteniment i millora de la instal·lació. Horari i Instal·lació: IEE La Carrasca (dilluns, dimarts, dimecres i dijous, de 17.00 a 18: 30hores), IEE La Llum (dilluns i dimecres, de 16.45 a 18: 15hores), i IEE Carpesa (dimecres i divendres, de 17.30 a 19.30 hores).

- Publicitat -

– CEIP Giner de los Ríos. Activitat: Assignatura d’Educació Física. Període: dilluns a divendres, fins al 30 de juny de 2021, o fins que s’inicien obres de manteniment i millora de la instal·lació. Horari, de 10.00 a 11.00 hores. Instal·lació: IEE Sant Pau.

– CEE Rosa Llácer. Assignatura d’Educació Física. Període, des de la data de notificació fins al 23 de juny de 2021. Horari, de 12.00 a 12.30 hores (d’octubre a maig) i d’11.00 a 11.30 hores (juny). Instal·lació: IEE Castellar.

- Publicitat -

– Club Lena Sport. Activitat esportives escolars. Període: des de la data de resolució fins al 30 de juny. Horari 17.30 a 19.00 hores, de dilluns a divendres; i els dissabtes, de 10.00 a 11.30 hores. Instal·lació: IDE Benimaclet.

– Club Atletisme Poblats Marítims Escoles Esportives d’Atletisme. Període, des de la data de resolució fins al 31 de maig de 2021. Horari, de 17.30 a 18.45 hores, de dilluns a divendres. Instal·lació: IEE Creu del Grau.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,291FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un fong inutilitza la meitat de les UCI de l’hospital General de Castelló

Fonts internes del centre hospitalari han indicat a Actualitat Valenciana que s'ha detectat un focus de candida auris (un tipus de fong) en 2 de les 4 UCIS

Entra durant la nit a una nau industrial a Benaguasil i acaba rescatat pels bombers

La persona que va entrar a la nau va caure des d'una altura de 7 metres.

Un home ferit en xocar el seu cotxe amb un porc senglar que va envair la carretera a Sant Mateu

Un home de 34 anys va resultar ferit anit després de xocar el vehicle amb el qual circulava amb un senglar en el terme municipal de Sant Mateu.

Publicats els resultats del C1 de valencià de la JQCV

Ja es poden consultar els resultats de l'examen C1 de valencià de la Junta Qualificadora.

Torrent enforteix el seu compromís per a erradicar la violència contra les dones

L'objectiu de la mateixa és conscienciar, visibilitzar i previndre a la ciutadania del municipi amb una sèrie d'actes i activitats significatives.
- Advertisement -

: Valencià