24.7 C
Valencia

València dona 3.900€ a Samaruc, club LGTBI de futbol per fomentar la no discriminació

La regidoria d’Igualtat i Polítiques LGTBI de l’Ajuntament de València, ha aprovat una subvenció a l’entitat per fomentar l’esport igualitari.

- Publicitat -AVL

La regidoria d’Igualtat i Polítiques LGTBI de l’Ajuntament de València, dirigida per Lucía Beamud, ha aprovat una subvenció de 3.900 euros a l’entitat “club esportiu LGTB+ Samarucs València” per fomentar l’esport igualitari i per acabar amb la discriminació per raons d’orientació sexual que es produix en l’esport professional.

Es tracta d’una subvenció inclosa en la convocatòria de subvencions a associacions i entitats per a projectes que promoguen la igualtat entre dones i homes i de les persones del col·lectiu lèsbic, gai, transsexual, bisexual i intersexual, al municipi de València, fomentant la lluita contra la discriminació per raó de sexe, d’orientació sexual o identitat de gènere, per a l’any 2019.

“Es tracta d’una convocatòria municipal que l’Ajuntament treu cada any i que enfortix l’entramat associatiu que treballa cada dia per a aconseguir que les persones LGTBI no vegen discriminats els seus drets”, ha explicat Beamud.

“Samarucs València” és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals poden practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. Des de Samarucs faciliten tot el suport que calga en cada cas perquè qualsevol persona puga practicar futbol, natació, muntanyisme, quidditch, tenis o voleibol.

Clama al cel que al món del futbol cap jugador de La Liga masculina haja eixit mai de l’armari. El món del futbol podria aportar molt a la societat en este sentit, ja que els jugadors són vertaders referents per a milers de xiquets i xiquetes.

lucía beamud, igualtat I POLÍTIQUES INCLUSIVES LGTBI

La regidora Beamud ha recordat la importància que té la lluita contra la discriminació per motius d’orientació sexual en el món de l’esport: “hi ha molt de camí per avançar. Hem de treballar molt estes qüestions, i no sols al futbol, també a la resta de modalitats esportives, ja que es tracta d’un problema generalitzat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià