7:42 am - Saturday, 8 August 2020

València remodela el Jardí del carrer d’Emili Lluch, a Patraix

- Publicidad -Reciplasa
SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha anunciat la pròxima remodelació del jardí del carrer d’Emili Lluch, en el barri de Vara de Quart, districte de Patraix. “Es troba bastant deteriorat pel pas del temps, ja que es va construir fa més de 20 anys i des d’aleshores no s’havien fet millores”, ha exposat la regidora Soriano. Concretament, el jardí està situat entre els carrers de José María Mortes Lerma, Torrent i el mateix Emili Lluch.

 

El jardí, de composició simètrica, disposa d’una gran plaça central on s’ubica l’escenari que queda cobert per una gran pèrgola metàl·lica. És un espai emblemàtic al barri on s’efectuen diferents activitats. Al voltant del jardí hi ha diversos parterres enjardinats flanquejats per bancades d’obra de ciment revestides per rajoles ceràmiques, que també es troben molt deteriorades, amb pintures i petjades de vandalisme.

 

Des del carrer d’Emili Lluch, a més del gran accés central a l’escenari, es disposa de dos accessos de 6 metres d’amplària que estan esglaonats, on es dóna la circumstància que es produeixen embassaments quan plou.

 

La intervenció municipal dirigida per la Regidoria de Parcs i Jardins ampliarà la superfície de l’enjardinament, creant dos noves jardineres en el límit del carrer de vianants, la d’espais de jocs infantils i les zones pavimentades, alhora que reduirà la superfície de terra existent.

 

A més, es reduirà l’amplada dels accessos i se n’afegiran dos de nous a l’eix nord-sud, millorant l’accessibilitat al jardí i creant una millor circulació per l’interior amb el nou passeig pavimentat interior. En els accessos amb desnivell des de les voreres s’eliminaran els graons i se substituiran per suaus rampes fent el jardí completament accessible.

 

“En la remodelació d’este jardí inclourem un espai d’aparells biosaludables i un nou multijoc sobre paviment de seguretat. Substituirem el paviment de seguretat existent en l’àrea de jocs dels engronsadors i posarem un tobogan nou”, ha detallat la regidora Soriano. “La segona zona de jocs de molls —ha continuat Soriano— s’ampliarà amb un joc de molls més i el seu paviment de seguretat serà substituït per un sorral infantil tanca. A més, al costat de l’accés sud-oest es crearà una nova zona de jocs infantils dividida per la rampa d’accés”.

 

Els tres bancs existents de fusta seran substituïts per bancs de fusta d’1,80 metres, ja que es troben en mal estat, i es completarà l’ordenació a la plaça central amb un banc més.

 

Així mateix, en les dos noves jardineres es plantaran alternats nous arbustos mediterranis de tipus Viburnum tinus, murtra, Arbutus unedo i Viola odorata. Es procedirà a la reposició de la plantació d’arbustos en mal estat a les jardineres existents, amb la incorporació de nous arbustos del mateix tipus per completar les línies d’Hibiscus rosa sinensis de flor vermella i flor blanca.

 

La xarxa de reg per degoteig existent al jardí serà ampliada en les noves jardineres, que tindran un sistema de reg per inundadors col·locats cada 1,3 metres. Així, s’ha previst la substitució de les lluminàries existents tipus bola per unes de model Campanal LED, reforçant-lo amb una nova lluminària a la zona del sorral.

 

Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 133.361,51 euros i la superfície prevista d’intervenció és de 3.452 metres quadrats.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

344 nous casos de coronavirus, 9 brots i 30 ingressats en només un dia

D'esta manera, en estos moments hi ha actius 2.073 casos, la qual cosa suposa un 9,08% del total de positius.

Burjassot suma dos brots més de 7 persones

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen dels brots han sigut per reunions socials.

Declarat un brot de coronavirus amb 4 casos a Dénia

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

Declarat un brot de coronavirus amb 7 casos en Algemesí

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià