Detinguda una dona per sostraure joies en el domicili en el qual treballava a València

El valor de les joies sostretes ascendia a uns 65.000 euros

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 55 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de furt, després d’haver-se apropiat de diverses joies del domicili en el qual va treballar de netejadora durant un mes. El valor de les joies sostretes ascendia a uns 65.000 euros.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una dona de 84 anys havia observat que li faltaven diverses joies que guardava en un calaix de la seua tauleta, creient en este moment que estarien en un altre lloc.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que la víctima tenia a una dona en el seu domicili realitzant labors de neteja i que durant el mes d’agost havia anat una altra dona per a substituir-la en el seu període vacacional.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que el valor de les joies sostretes ascendia a uns 65.000 euros, així com que la sospitosa havia fet deu vendes de joies en diferents establiments de compravenda d’or i metalls de València durant el mes d’agost i setembre.

Com a conseqüència de les investigacions els policies van esbrinar la identitat de la substituta que va ser detinguda en considerar-la la presumpta autora d’un delicte de furt, que ha passat a disposició judicial.

Publicitat