domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València i Lambda es comprometen a donar ocupació al col·lectiu LGTBI

Sandra Gómez ha posat l’accent en ‘la importància d’obrir un ventall d’oportunitats a aquelles persones que més ho necessiten, millorant la seua empleabilitat i les seues condicions soci laborals’. Entre els diferents servicis, totalment gratuïts i personalitzats, s’oferirà orientació laboral, preparació i suport d’entrevistes de treball, itineraris personalitzats, formació en habilitats laborals, així com ajuda i suport en les inscripcions en l’Agència de Col·locació de València Activa. També s’oferirà assessorament inicial i accés a serveis especialitzats en empreniment.

La regidora ha assenyalat el desig de ‘convertir a València Activa en un referent d’ocupació social, un projecte que treballa per oferir formació i ocupació de qualitat a tota la ciutadania, sense distinció’.

 

SERVICIS A EMPRESES ‘LGTBFRIENDLY’

També s’ha desenvolupat un apartat destinat a les empreses LGTBfriendly, de manera que des del Projecte Lambda es puguen gestionar ofertes de treball, assessorament sobre les bonificacions i ajudes existents a l’hora de treure una oferta d’ocupació o col·laboració en la preselecció de les persones candidates mitjançant l’estudi del perfil requerit per l’empresa. Gómez ha destacat ‘la importància de recolzar a este sector empresarial, obrint València a noves oportunitats i donant cobertura a projectes i negocis que ajuden a conformar una ciutat plural i integradora’.

LAMBDA

L’associació Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, trans i bisexuals neix en 1986 com a mobilització davant la situació de discriminació legal i marginació social soferta per les persones lesbianes, homosexuals, bisexuals i transsexuals. Des de llavors, Lambda treballa en la societat, denunciant públicament la discriminació legal i marginació social cap a lesbianes, gais, trans i bisexuals, educant sobre la realitat del fet homosexual, bisexual i trans, i lluitant per aconseguir la completa igualtat legal i social de totes les persones amb independència de la seua orientació sexual i identitat de gènere.

A més, participa en la comunitat LGTB (lesbiana, gai, trans i bisexual), fomentant la salut, la participació social i la solidaritat, així com prestant serveis de suport integral.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado