València es bolca en la lluita contra el càncer

L'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) celebra el pròxim diumenge, 21 d'octubre, la tercera edició de «València contra el Càncer», un gran esdeveniment esportiu i solidari, en què tots els ingressos de les inscripcions aniran destinats a finançar projectes d'investigació oncològica.

L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) celebra el pròxim diumenge, 21 d’octubre, la tercera edició de «València contra el Càncer», un gran esdeveniment esportiu i solidari, en què tots els ingressos de les inscripcions aniran destinats a finançar projectes d’investigació oncològica.

Ja són prop de 10.000 inscrits en la tercera edición d’esta festa esportiva i solidària, una jornada que estarà repleta d’activitats (amb carrera, patinada, marxa, marxa nòrdica i master class de spinning), i que té l’objectiu de superar els 50.000 euros de recaptació per a lluitar contra esta malaltia. En la seua primera edició de 2016, «València contra el Càncer» va reunir prop de 5.000 participants i va recaptar un total de 23.510 euros; mentres que en 2017 van acudir a la cita 8.640 persones arribant a recaptar 42.428 euros.

La jornada arrancarà este pròxim diumenge, 21 d’octubre, a les 9:00 hores, des del Passeig de l’Albereda (a l’altura del Pont de l’Exposició), amb una carrera de 5 quilòmetres que recorrerà els principals carrers de València. Entre les 9:30 i les 12:30 hores es realitzarà una master class de spinning en tres torns. La patinada popular començarà a les 9:05 hores i, finalment, hi haurà una marxa nòrdica (a les 10:00 hores) i una a peu convencional (a les 10:05 hores).

Les inscripcions poden realitzar-se fins dimecres 17 a les 14:00 hores, a través de la pàgina web www.runcancer.com, i en les dependències d’El Corte Inglés amb un cost de 5 euros per a totes les modalitats, excepte la master class de spinning, que serà de 12 euros. Tots els diners rebuts es destinaran a accions contra el càncer.

La recollida de dorsals i samarretes es podrà realitzar divendres 19 d’octubre i dissabte 20 d’octubre, de 10:00 hores a 20:00 hores, en el Palau de Congressos (avinguda de les Corts Valencianes número 60).

Este esdeveniment s’emmarca dins del circuit de RunCáner-AECC València, un dels circuits solidaris més grans d’Europa, el qual inclou més de 60 proves en localitats de tota la província.

CatalanSpanish