Detinguda una dona quan intentava introduir més de tres quilos de cocaïna amagats en una maleta

Se li van intervindre els 3.340 grams de substància, 2.000 euros i diversa documentació

Tres quilos cocaina
Actualitat Valenciana

Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb Agència Tributària i Guàrdia Civil han detingut el dilluns a una dona, de 40 anys, d’origen brasiler, com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues, quan intentava introduir més de tres quilos de cocaïna amagats en el doble fons de la seua maleta a través de l’aeroport.

Els fets es van produir al voltant de les onze i mitja del matí, quan els agents van observar a una dona esperant en les cintes transportadores d’equipatge reticent a recollir la seua maleta, encara quan ja només quedava la seua. Els policies van comprovar que efectivament la maleta corresponia al facturat en el bitllet de la dona, per la qual cosa van realitzar una inspecció minuciosa de l’equipatge en el escànner en col·laboració amb Vigilància Duanera i Guàrdia Civil, observant l’existència d’un doble fons.

Els agents davant estos fets van procedir a desmuntar la maleta llevant els caragols que ho recobrien, trobant en el seu interior una sèrie de planxes del que semblava ser cocaïna, per la qual cosa es va sotmetre al reactiu de detecció de substàncies estupefaents, donant positiu, per a posteriorment pesar tota la droga llançant un pes total de tres quilos i 400 grams, que van ser intervinguts, a més de 2.000 euros i documentació.

Finalment, els policies després de diverses comprovacions, van detindre a la dona com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues.

Publicitat