Detinguts en dos dies a quatre homes per violència de gènere i maltractaments en l’àmbit familiar

Un va ser detingut en les proximitats del domicili de la víctima quan estava sent protegida pels policies

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut en dos dies a València i província a quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’agredir i insultar a les seues corresponents parelles o exparelles. L’últim ha sigut detingut aquest mateix matí quan es trobava amb el seu cotxe al carrer del domicili de la víctima.

Un dels detinguts pel que sembla li va propinar dues punyades en la cara a una de les seues filles menor d’edat que va interferir en una discussió que mantenia amb la seua mare, un altre mentre que l’exparella es trobava en un hospital per a ser atesa de les lesions es va presentar en el mateix fent-se passar pel seu germà, però en requerir-li la documentació va marxar.

Voltants domicili

Aquest matí, quan els agents realitzaven labors de protecció a una dona, hores abans, de matinada, havia denunciat haver sigut amenaçada per la seua parella, han observat com s’aproximava a la zona del domicili un cotxe que habitualment era utilitzat pel sospitós.

Immediatament, els agents s’han dirigit al mateix i han identificat al conductor comprovant que es tractava del presumpte autor, per la qual cosa ha sigut detingut.

Un altre dels ara detinguts estava esperant a la seua exparella en els voltants del seu domicili de València quan tornava del treball, per la qual cosa aquesta davant la seua presència va tancar el seu cotxe, trencant pel que sembla aquest el cristall del conductor per a traure-la per la finestreta dels pèls, propinar-li una punyada en la cara que li va fer perdre el coneixement i a continuació ficar-la de nou en el cotxe i portar-la a un descampat on va continuar suposadament agredint-la amb punyades i puntades.

Seguidament, la va portar al seu domicili on es trobaven els pares de la víctima que en veure a la seua filla van obligar l’exparella a abandonar el mateix. Quan la víctima es trobava a l’hospital per a ser atesa de les lesions, es va presentar en el mateix el sospitós fent-se passar pel seu germà, però en ser-li sol·licitada la documentació va marxar.

Un altre va ser detingut, en propinar-li dues punyades a la seua filla menor, ja que havia interferit en una discussió que mantenia amb la seua mare.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat