Detinguda una mare per deixar sols als seus fills menors a València

La mare estava en un bar on no li van voler servir més beguda, mentre els menors van estar unes sis hores sols en l'habitatge

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 40 anys, d’origen lituà, com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de família, després d’anar-se a un bar i deixar als seus fills menors d’edat, solos en el domicili unes sis hores.

La mare va ser localitzada en l’establiment on no li volien servir més beguda. Els agents van descobrir a més que l’habitatge estava desordenat, amb falta de neteja i fins i tot amb restes d’excrements d’animals.

Els fets van ocórrer al voltant de les onze i mitja de la nit del divendres, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un bar del districte de Patraix, on una dona estava causant molèsties.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i van esbrinar que la dona havia sol·licitat una cervesa i la propietària li va dir que marxara, moment en què un testimoni li va comptar a un dels agents que els fills menors d’aquesta pogueren estar solos en l’habitatge.

Els policies van acudir amb la mare immediatament al domicili, descobrint als seus fills de 6 i 12 anys sols en l’habitatge, la qual es trobava desordenada i amb una falta important de neteja i algunes de les estades amb restes d’excrements d’animals.

Després de comprovar que els menors es trobaven bé, van esbrinar que la dona hauria abandonat el domicili familiar al voltant de les quatre i mitja de la vesprada.

Finalment, els agents després de realitzar les diverses comprovacions la van detindre com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de família. Els xiquets van ser traslladats per a la seua protecció a un centre de menors.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat