La Policia revisa la mort d’una dona a València per si té relació amb el cas Marta Calvo

Els agents comproven casos que presenten les mateixes circumstàncies de relacions sexuals i drogues per si tenen vinculació amb ell.

Publicitat

Agents del Grup d’Homicidis de la Policia Nacional de València estan revisant la mort al juny d’una altra dona a València, que exercia la prostitució en una vivenda del barri de Russafa, per si guarda relació amb el detingut per la desaparició de la jove Marta Calvo, de qui no es tenen notícies des del 7 de novembre i el cos del qual se segueix buscant per la zona de Manuel després que Jorge Ignacio P.J admetera haver-la esquarterat, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a la investigació.

En el cas de juny, segons avança el diari Levante-EMV, la Policia Nacional ha detectat que una dona que exercia la prostitució en un pis de València va morir en una aparent mort accidental després de mantindre relacions sexuals amb consum de cocaïna inclòs. D’acord amb aquesta informació, es tracta d’una jove colombiana de 26 anys que va morir després de mantindre relacions sexuals amb un client que no va ser localitzat i que se’n va anar de la casa sense ser vist. Les companyes de la víctima la van trobar morta a mitjan matí.

PublicitatRovira  

Segons han detallat fonts pròximes a la investigació a Europa Press, en aquest cas estava oberta la investigació però no s’havia pogut identificar el client que va passar les últimes hores amb aquesta dona, per la qual cosa ara s’està valorant si poguera tindre alguna vinculació amb el detingut.

Sí s’ha relacionat a Jorge Ignacio P.J amb un altre cas, el d’una dona que també exercia la prostitució en una casa de cites de l’Eixample i que va morir a l’abril, dies després de romandre ingressada en coma induït en un hospital de València. La jove va ser trobada per les companyes amb convulsions després d’haver mantingut relacions amb un client que va eixir precipitadamente de la vivenda.

Els fets van succeir el 25 de març. Eixe dia es va rebre un avís en la Policia perquè una dona estava patint convulsions i el client que havia estat amb ella havia eixit corrent de la vivenda. Fins al lloc es van desplaçar Policia Nacional, Policia Local i efectius sanitaris que van traslladar la dona a l’hospital on va quedar ingressada en coma induït fins que va morir el 3 d’abril. Les companyes de la morta havien facilitat les característiques físiques de l’home que va estar amb la víctima i que havia sigut el seu únic client.

La Policia va acabar tenint coneixement, per una via indirecta, que aquesta persona podia ser Jorge Ignacio P.J. No obstant açò, en el moment de conéixer la identitat, es disposava ja de l’informe de l’autòpsia que revelava que la dona va morir com a conseqüència d’un atac epilèptic amb consum de substàncies estupefaents, per la qual cosa l’home no va arribar a ser ni interrogat ni investigat, segons fonts policials.

No obstant açò, ara, arran de la desaparició de Marta Calvo, s’han reobert les perquisicions sobre aquesta mort i, segons fonts de la investigació, també que s’estan revisant casos que presenten les mateixes circumstàncies que aquests –pràctiques sexuals en les quals s’usen substancies estupefaents– per si tingueren alguna relació amb el detingut.

PublicitatJuega Limpio Orihuela