València lliura a les entitats beneficiàries la recaptació solidària de la III Marxa Contra la Violència de Gènere

Les associacions AVAF i Alanna han rebut la recaptació de més de 4.300 euros

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha fet el lliurament este matí a les entitats beneficiàries del xec amb la recaptació solidària de la III Marxa contra la Violència de Gènere, celebrada el passat 11 de novembre a València.

L’aportació, de més de 4.300 euros, s’ha entregat a les entitats AVAF i Alanna, les quals treballen contra l’exclusió social.

“Hui hem fet el lliurament de la recaptació solidària de més de 4.300 euros a les entitats AVAF i Alanna. Volem agrair els participants la seua aportació solidària per a, des de l’àmbit de l’esport, dir no al maltractament de les dones i, d’esta forma, visibilitzar i conscienciar la nostra societat que tots podem contribuir a eradicar esta xacra social que afecta les dones”, ha assegurat la regidora Maite Girau.

La recaptació de les inscripcions s’ha destinat a dues associacions: a l’Associació Alanna, que treballa contra l’exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de les dones; i a l’Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar (AVAF), que compta amb més de 30 anys d’experiència en actuacions preventives amb menors en situació de risc d’exclusió social i a donar suport a famílies que es troben en situació d’acolliment familiar.

La Marxa contra la Violència de Gènere va celebrar la seua tercera edició el passat 11 de novembre, en una cita no competitiva que manté com a objectiu involucrar a la societat, des de l’esport, en la conscienciació i sensibilització contra la violència de gènere.

Publicitat