Investiguen a dues mares per difondre una mentida sobre un home que perseguia xiquets

Ambdues han sigut citades a declarar, sense ser detingudes prèviament, i les diligències policials passaran a la disposició d'un jutjat local, han informat les mateixes fonts

La Policia Nacional investiga si dues mares d’un col·legi de la comarca de La Safor van poder haver atemptat contra la intimitat i l’honor d’un pare del mateix centre al qual van acusar de perseguir xiquets i la imatge dels quals van difondre a través de Whatsapp.

La investigació, segons han confirmat fonts policials a EFE, es va iniciar després de la denúncia presentada pel pare fotografiat, després de ser informat pel fill que la seua imatge s’estava difonent per la citada xarxa social amb l’advertiment que podria estar assetjant a menors.

Les perquisicions dels agents que han desenvolupat la investigació han aconseguit donar amb la dona que va fer la fotografia i amb la qual va iniciar la cadena de missatges en la qual s’acusava el denunciant.

Ambdues han sigut citades a declarar, sense ser detingudes prèviament, i les diligències policials passaran a la disposició d’un jutjat local, han informat les mateixes fonts.

El diari Levante-EMV publica aquest divendres que el fill del denunciant va estar al voltant d’una setmana sense voler acudir al col·legi, i que va ser aquest fet el que va propiciar que presentara una denúncia.

Publicitat