Desmantellats dos narcopisos a València i arrestrades 14 persones

Havien establit torns de treball de 12 hores, traspassant-se el telèfon per a realitzar les vendes

lloguers

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dues narcopisos i desarticulat dos grups organitzats dedicats a la venda de substàncies estupefaents. Han sigut arrestades 14 persones, de 30 i 62 anys, d’origen espanyol a excepció d’una d’origen ghanés, com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues i organització criminal.

S’han intervingut 218 grams de, pel que sembla, heroïna, 270 grams de, pel que sembla, cocaïna, 350 grams de, pel que sembla, marihuana seca, 757 grams de, pel que sembla, substància de cort, 90 plantes de, pel que sembla, marihuana, 2.585 euros i útils i efectes per a la manipulació de la droga.

Torns de treball

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en el barri de Russafa, una dona es podria estar dedicant a la venda de substància estupefaent. Els policies van localitzar el domicili en el qual es produïa la venda de dosi de cocaïna i heroïna, i van esbrinar que l’existència de dos grups els quals tenien una sèrie de narcopisos. En aquests domicilis s’havien establit un sistema de torns de treball de 12 hores, fent recompte de beneficis i el traspàs del telèfon de contacte per a pactar i realitzar les vendes, després de finalitzar els torns.

Catorze detinguts i onze registres

Els investigadors van interceptar en un primer moment a una dona, encarregada de realitzar la reposició de substància estupefaent, quan acudia a un d’aquests domicilis, portant a l’interior d’una butxaca d’una jaqueta una bolseta amb 32 grams de, pel que sembla, cocaïna. La sospitosa després de les comprovacions oportunes va ser arrestada, i es van realitzar tres registres domiciliaris en els quals es va intervindre 63 grams més de, pel que sembla, cocaïna, 90 plantes de, pel que sembla, marihuana i útils i efectes per a la manipulació de la droga.

Uns dies més tard, els agents van finalitzar aquesta operació policial amb huit registres domiciliaris més i la detenció de dotze persones, integrants d’aquests dos grups responsables dels narcopisos. Els registres es van realitzar un a Bétera, dos a Xirivella i la resta a València, intervenint-se 218 grams de, pel que sembla, heroïna, 270 grams de, pel que sembla, cocaïna, 350 grams de, pel que sembla, marihuana seca, 757 grams de, pel que sembla, substància de cort, 90 plantes de, pel que sembla, marihuana, 2.585 euros i útils i efectes per a la manipulació de la droga.

En aquesta operació policial s’han desmantellat dues narcopisos, i detingut a catorze persones com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues i grup criminal.

Els detinguts, a excepció de dues amb antecedents policials, la majoria d’ells per fets similars, han passat a disposició judicial.

Publicitat