València obri el termini per a presentar projectes de foment de la participació ciutadana i l’associacionisme

Subvencions amb un import total de 215.000 euros

Ajuntament de València
Publicitat

Hui s’ha publicat al BOP les bases de la nova convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes per al foment de l’associacionisme i la participació ciutadana, i a partir de hui ja es poden presentar els projectes d’esta àrea. Amb estes subvencions, des de la Regidoria de Participació ciutadana i acció veïnal s’aposta per “continuar fomentant l’associacionisme i els processos de participació ciutadana per mitjà d’estes subvencions amb un import total de 215.000 euros”.

Esta convocatòria pública té tres línies d’actuació: fomentar la dinamització i vertebració de la vida col·lectiva als barris i districtes, fomentar els processos de participació ciutadana i l’elaboració i difusió d’estudis per part de les entitats socials per a visibilitzar la seua història o alguna causa. Cada entitat social que es presente pot elegir una d’estes línies.

PublicitatRovira  

La convocatòria està oberta a qualsevol entitat social o associació que realitzen projectes, programes o accions per fomentar l’associacionisme i la participació ciutadana als nostres barris. Amb esta subvenció es pretén reforçar el moviment veïnal i associatiu de la ciutat i valorar-ho.

Per fomentar la participació de les entitats i el seu acompanyament, la secció de participació ciutadana ha planificat la realització de 10 tallers formatius, que van començar el passat 22 de maig i finalitzaran el 3 de Juny. A més, les entitats podran demanar l’assistència tècnica del personal tècnic de la secció de participació durant el període de presentació per rebre informació o fer consultes.

PublicitatJuega Limpio Orihuela