València obri el termini per a presentar-se a les oposicions de Policia Local

El termini s’estendrà fins al pròxim 18 d’octubre.

PublicitatAVL

Este dijous s’ha obert el termini per a la presentació d’instàncies per al tercer procés consecutiu d’oposicions amb què el consistori està incrementant la plantilla de Policia Local. En total seran 50 noves places a les quals se sumaran totes les places addicionals derivades de les jubilacions anticipades enguany, per la qual cosa “podrem estar davant la major convocatòria d’oposicions en dècades al nostre ajuntament”, ha apuntat la regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario.

Estes noves places se sumen a les 70 corresponents a les ofertes públiques d’ocupació de 2016 i 2017. 30 nous agents ja porten mesos treballant als carrers de la ciutat, mentre que els altres 40 han d’eixir de les segones oposicions, que estan a punt de concloure. “El compromís d’este govern per tal de reforçar les plantilles de Bombers i Policia Local és inqüestionable i la incorporació contínua de nous agents des que arribàrem al govern així ho corrobora. Totes les noves incorporacions són fruit d’una minuciosa planificació de la nostra política de personal en contraposició a la manera de treballar del Partit Popular que es caracteritzava per la improvisació i l’ocurrència”, ha afirmat Notario.

PublicitatRovira  

Per la seua part, el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha destacat que la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat de l’oposició per a 50 agents de Policia Local pot augmentar fins a superar àmpliament el número de 200 nous agents en la ciutat, amb el que “podrem donar el millor servici a la ciutadania, augmentant la dotació de la policia de barri, complint així un dels objectius marcats per a esta legislatura, la proximitat amb la ciutadania”. A més, ha destacat que “este augment de plantilla, el major en 10 anys, ens permetrà potenciar unitats que considerem importants per a la ciutat. En definitiva, tindrem una ciutat més segura i tranquil·la”.

Com ja va ocórrer en la segona convocatòria d’oposicions, un 30 per cent de les places d’este tercer procés estaran reservades per a dones, atenent la normativa vigent i el Pla d’Igualtat per al personal de l’Ajuntament de València. Això suposarà, almenys, 11 places de torn lliure i quatre per a mobilitat (el procediment selectiu serà el d’oposició per al torn lliure i el de concurs per al de mobilitat). El termini per a la presentació d’instàncies s’estendrà fins al pròxim 18 d’octubre.

Publicitat