L’eixida de la marató de València, protagonista del cupó de l’ONCE de l’1 de desembre

Seran cinc milions i mig de cupons de l'ONCE els que difondran la imatge de la Marató de València en un cupó que s'ha presentat aquest matí precisament en el punt de partida de la carrera valenciana

La directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, el delegat de l'ONCE en la Comunitat Valenciana, Jose Manuel Pichel (dcha), presenten el cupó de l'ONCE dedicat a la marató València Trinidad Alfonso EDP. En la imatge al costat de Teixidor i Pichel l'esportista cec Juan Antonio Menor; el president de la SD Correcaminos, Paco Borao; i el director general de CACSA, Enrique Vidal. EFE

La imatge de l’eixida de la Marató València Trinidad Alfonso EDP a la Ciutat de les Arts i les Ciències protagonitzarà el cupó de l’ONCE del pròxim 1 de desembre, dia previ a la cita esportiva considerada la millor d’Espanya d’aquesta distància.

Seran cinc milions i mig de cupons de l’ONCE els que difondran la imatge de la Marató de València en un cupó que s’ha presentat aquest matí precisament en el punt de partida de la carrera valenciana.

L’acte ha comptat amb la presència de José Manuel Pichel, delegat territorial de l’ONCE en la Comunitat Valenciana, Paco Borao, president de la SD Correcaminos, Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad AlfonsoEnrique Vidal, director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i Juan Antonio Menor, esportista cec total que participarà en aquesta marató.

A partir del 26 de novembre, i amb especial presència de venedors en Expo Esport València, es podran comprar aquests cupons, segons s’ha anunciat en l’acte.

“Estem unint una de les millors maratons del món amb el cupó de l’ONCE, segurament el producte més social del món”, ha comentat José Manuel Pichel en el transcurs de la presentació, en la qual s’ha destacat que aquesta iniciativa se suma al compromís social que té la prova.

En 2017 l’energètica EDP, l’ONCE i la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs van crear “Comparteix la teua energia”, plataforma que connecta a totes aquelles persones cegues o amb discapacitat visual greu amb corredors que puguen ser les seues guies.

En any i mig de vida aquest projecte ha connectat a 2.262 persones de tot el món, 140 en la Comunitat Valenciana, entre guies i persones cegues.

A més, la pràctica esportiva suposa un element d’integració i millora de la qualitat de vida de les persones cegues o amb discapacitat visual greu.

El cupó de Cap de setmana de l’ONCE ofereix un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

Publicitat