València aprovarà demà les bases de les oposicions per cobrir 50 noves places d’agents de Policia Local

Esta convocatòria succeeix a les dues anteriors per a un total de 70 nous agents, 30 dels quals ja estan plenament operatius

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València aprovarà este divendres les bases de la tercera convocatòria d’oposicions en este mandat per a cobrir noves places d’agents de la Policia Local. En total seran 50 noves places, que se sumaran a les 70 dels dos processos oberts prèviament durant este mandat (ja n’hi ha 30 agents nous treballant a la nostra ciutat com a resultat de la primera convocatòria d’oposicions mentre que la segona, amb 40 places noves, està en marxa ara mateix).

El regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha explicat que en el mateix procés de lliure concurrència a estes 50 places noves per a agents de Policia Local se sumaran totes les places addicionals derivades de les jubilacions anticipades enguany, per la qual cosa “podrem estar davant la major convocatòria d’oposicions en dècades al nostre ajuntament”. A més, com ja va ocórrer en la segona convocatòria d’oposicions, un 30 per cent de les places estaran reservades per a dones, atenent la normativa vigent i el Pla d’Igualtat per al personal de l’Ajuntament de València. Això suposarà, almenys, 11 places de torn lliure i quatre per a mobilitat (el procediment selectiu serà el d’oposició per al torn lliure i el de concurs per al de mobilitat).

El regidor ha destacat el compromís del govern de Joan Ribó amb el servici públic que realitza el personal de l’Ajuntament i, en concret, amb la seguretat que garanteixen les dones i els homes que conformen el cos de la Policia Local. “No sols hem convocat oposicions per a agents de Policia per primera vegada, després de molts anys sense un sol agent nou, sinó que els 30 primers ja estan treballant, plenament operatius, ja tenim en marxa les proves que permetran incorporar uns altres 40 i ara encetem el procés per afegir mig centenar més, a banda de la cobertura de les jubilacions anticipades. El compromís és tan necessari com ferm i visible”, ha afirmat.

Les bases que s’aprovaran demà es publicaran al Butlletí Oficial de la Província; l’anunci de la convocatòria, en extracte al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i al Butlletí Oficial de l’Estat, així com al web municipal i el tauler d’edictes de la Corporació.

Publicitat