25.1 C
Valencia

Detinguda a València una persona sobre la qual pesa una Ordre Europea

Este home està reclamat per les autoritats franceses per un delicte d'atemptat agents de l'autoritat i tràfic de drogues.

- Publicitat -AVL


El 27 de febrer de 2020, a través dels canals oficials de la Guàrdia Civil, es rep en este Equip de Policia Judicial una sol·licitud de cooperació internacional d’auxili prèvia a l’emissió d’una Ordre Europea de Detenció i Lliurament (OEDE) per part de les autoritats franceses, reclamant la realització de gestions discretes per a la localització de A. M. D. F., home de 46 anys i nacionalitat portuguesa, per la seua implicació directa en l’intent d’atropellament de dos motoristes de la Gendarmeria Nacional Francesa de la Unitat de Carreteres d’Hendaia (França), el dia 18 de febrer de 2020, després d’haver fugit de la localitat francesa d’Urrugne, abandonant posteriorment el vehicle amb el qual havia dut a terme l’intent d’atropellament amb 25 quilograms de marihuana.

En el vehicle viatjava una dona de nacionalitat brasilera que va ser posada a la disposició de la justícia francesa que va decretar el seu ingrés a la presó.

Les gestions són requerides amb caràcter d’urgència, pel fet que les autoritats franceses no aconsegueixen localitzar a esta persona al país gal, i a més existia un elevat risc que el fugit poguera sostraure’s de l’acció de la justícia ocultant-se en tercers països.

Per això van sol·licitar l’assistència de les autoritats espanyoles, perquè a este individu li figuraven diversos domicilis a Espanya, sent un d’ells en la localitat de Cullera, per la qual cosa les gestions són encomanades a l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Cullera.

Després de les diferents gestions és localitzat a les 13.00 hores d’eixe dia 5, per la qual cosa els agents que es trobaven en eixe punt, després de confirmar la seua identitat van procedir a la seua detenció, informant-lo dels motius de la seua privació de llibertat i dels drets que com a detingut li assistien.

Després de rebre l’OEDE en vigor a través de l’oficina SIRENE, es va procedir a la instrucció de les pertinents diligències que van ser entregades en unió del detingut en el Jutjat de Guàrdia de Sueca, a la disposició del Jutjat Central d’Instrucció número 5 de l’Audiència Nacional de Madrid.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a Albaida

Segons esta web, actualitzada el passat 17 de setembre, Albaida tenia 3 persones que havien donat positiu a les proves de PCR els últims 14 dies.

El coronavirus repunta en Alzira amb 3 brots i 17 casos en un dia

Alzira suma els 17 casos de coronavirus de hui als 40 que tenia fins ahir.

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat
- Advertisement -

: Valencià