La parella detinguda a València en resultar intoxicat per drogues el seu nadó no dóna explicacions del succeït

El xiquet continua ingressat "amb símptomes importants" després d'entrar en la matinada del passat divendres en l'hospital en "molt males condicions", segons ha informat aquest dimarts el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, a preguntes dels periodistes

Europa Press
Publicitat

La mare de 24 anys i la seua parella de 29 detinguts després de l’ingrés en un hospital de València d’un nadó de 17 mesos intoxicat per drogues no han sigut capaços de donar explicacions de per què el xiquet, fill d’ella, encara que ell exercia com a pare, va donar positiu en cànnabis i cocaïna en l’anàlisi d’orina.

El xiquet continua ingressat “amb símptomes importants” després d’entrar en la matinada del passat divendres en l’hospital en “molt males condicions”, segons ha informat aquest dimarts el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, a preguntes dels periodistes.

PublicitatRovira  

Tant la mare com la seua parella ja han passat a disposició judicial i el delegat ha assegurat que no li cap “cap dubte” que ingressaran a la presó. Davant aquest tipus de casos, ha defés la importància de “perseguir situacions de risc en el consum de drogues, i més en determinats ambients”.

La Policia Nacional va detindre tots dos després de rebre l’avís divendres passat de l’ingrés del nadó de 17 mesos en un hospital de València, en estat de coma i després de donar positiu en orina a intoxicació per cocaïna i cànnabis, segons ha informat aquest dimarts la Prefectura Superior en un comunicat.

L’arrest de la parella –la mare del xiquet i el seu company sentimental, que no era el pare del nadó però exercia com a tal, tots dos de nacionalitat espanyola– es va produir el divendres al matí en el centre, com a presumptes autors d’un delicte d’abandó de menor. El xiquet havia ingressat de matinada en estat de coma en l’UCI Pediàtrica del centre, on continua hospitalitzat.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que els resultats de l’analítica d’orina que li havien realitzat al menor havien donat positiu en cocaïna i cànnabis, i que es desconeixia la quantitat de substància que hauria ingerit.

PublicitatJuega Limpio Orihuela