Detinguda una dona a València per agredir i amenaçar a la seua parella amb un ganivet

Li va propinar un colp en el coll i li va amenaçar amb un ganivet.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 36 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de propinar un colp en el coll i amenaçar amb un ganivet jamonero a la seua parella. Es van intervenir dos ganivets de 20 i 50 centímetres de longitud i un tornavís.

Els fets van ocórrer al voltant de les deu de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili en el districte de Marítim, on pel que sembla, una dona està amenaçant amb un ganivet de grans dimensions a la seua parella.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on van ser rebuts per un home i van esbrinar que moments abans este hauria tingut una discussió amb la seua parella, en el transcurs de la qual, pel que sembla, la dona li hauria colpejat en el coll i amenaçat de mort amb un ganivet de grans dimensions, trobant-se esta a l’interior de l’habitatge amb el ganivet.

Els agents, després de prendre les mesures de precaució necessàries van comprovar els fets, localitzant a la dona asseguda en una butaca amb un ganivet de 50 centímetres de longitud tirat en el sòl al costat d’ella, i després de revisar l’interior de la seua bossa, van trobar un tornavís i un altre ganivet d’uns 20 centímetres.

Els policies, després d’una sèrie de comprovacions la van detenir com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalàEspañol