Detingut un home per tocar els pits a una jove en l’autobús a València

La víctima menor d'edat va tornar a veure al seu agressor dies després en el mateix autobús moment en el qual va donar avís a la policia

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 52 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual, després de, tocar-li els pits a una jove, menor d’edat, en l’autobús. L’home va ser detingut dies després en tornar a trobar-li’l la víctima en el mateix autobús.

Els fets es van produir al voltant de les tres de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren al carrer Pascual i Genís de València on una conductora d’un autobús de línia el tenia aturat, ja que una víctima d’abusos tenia localitzat al seu agressor a l’interior del vehicle.

Els policies es van dirigir al lloc immediatament on van localitzar a una jove, que va resultar ser menor d’edat, que va assenyalar a la persona que feia unes setmanes li havia fet tocaments en aquesta mateixa línia de bus.

Pel que sembla a principis del passat mes, al voltant de les dues i mitja de la vesprada, quan una jove que viatjava en un autobús de València, va sentir com una persona que anava darrere d’ella, començava a tocar-li el pit, passant la mà entre el cristall i el seient. La xica va acabar alçant-se del seu lloc, ja que l’home no cessava en la seua actitud i es va dirigir al conductor per a comunicar-li el que li ocorria, però en adonar-se el supòsit agressor es va baixar de l’autobús.

Els agents després de realitzar les comprovacions ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.
El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat