Desmantellades quatre plantacions i un punt de venda de marihuana en Aldaia, Alzira i Torrent

S'han intervingut una gran quantitat de marihuana, tant en plantes com cabdells ja empaquetats per a la seua distribució

Agents de la Policia Nacional han desmantellat quatre plantacions de marihuana en localitats diferents, Aldaia, Alzira i Torrent, i han detingut a sis persones de 19 i 56 anys, com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric, després de localitzar les seues plantacions de marihuana i comprovar que tenien un enganxe il·legal de llum a la xarxa pública. En els registres s’ha intervingut una gran quantitat de marihuana, a més de tota la infraestructura material i útils de producció i cultiu.

Les tres investigacions es van finalitzar la setmana passada amb el desmantellament de les quatre plantacions de marihuana, dues a Alzira, una a Aldaia i una altra a Torrent i la detenció dels seus responsables, sis homes.

Alzira

Els agents dins d’una operació destinada a eradicar punts de cultiu de marihuana, van realitzar tres registres, en els quals van detindre a dos homes, habitants de dos dels habitatges i en els quals es van desmantellar dues plantacions i un punt de venda. Entre els tres habitatges es van confiscar més de 15 quilos de marihuana seca llesta per a vendre, 228 esqueixos, 308 plantes i tot el material necessari per al seu cultiu. Van esbrinar que disposaven d’un enganxe il·legal de llum el consum de la qual podria haver aconseguit els 900 euros.

Torrent

En aquesta localitat els agents van localitzar un habitatge amb un laboratori de marihuana en la qual van localitzar 199 plantes, distribuïdes en quatre estades en diferents fases i van detindre al seu habitant, un jove de 24 anys. S’estima el consum defraudat per l’enganxe il·legal de llum, ascendiria a uns 2.100 euros.

Aldaia

Les investigacions es van iniciar a la fi d’abril del present any en tindre coneixement els agents de la possible existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial. Després de ser localitzada els policies van practicar un registre i van detindre en el seu interior als tres responsables d’aquesta. Es van intervindre més de 170 quilos de marihuana distribuïts per fases, dels quals 72 quilos estaven en cabdells ja empaquetats.

Els detinguts, quatre amb antecedents policials, quatre han passat a disposició judicial i els altres dos després de prendre’ls declaració han sigut posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerits.

Publicitat