jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València promou el procés participatiu en el futur de pla del remei i Russafa

Fins al dijous 20 d’abril a la vesprada romandrà l’exposició amb els 180 dibuixos, realitzats per xiquets i xiquetes de les escoles CEIP Sant Joan de Ribera, Sant Vicent Ferrer-PP Dominics i altres artistes coneixedors de la zona, a l’espai central del mercat de Colón. El concurs i l’exposició ha comptat amb el patrocini de diversos comerços de la zona.

A més de disfrutar amb les propostes dels més xicotets en el mateix mercat es pot participar durant els propers dos dies en l’activitat “Vaig estar en l’exposició imaginant Pla del Remei i Russafa i…” on es pot dibuixar i escriure allà mateix.

La regidoria de Mobilitat Sostenible i l’equip tècnic EFGarquitectura com a conductor del procés tracten d’arribar a totes les persones que viuen, treballen o senzillament estan interessats en estos barris, per arreplegar la seua visió i compromís respecte al futur d’esta part de la ciutat.

Per això s’ha activat un nou formulari amb 10 preguntes albergat al web: http: //www.valencia.es/pladelremei/contacto/ enfocat a contrastar amb el major nombre de persones les qüestions que s’han plantejat en els diferents fòrums en estos dos mesos i mig.

A més d’esbrinar quins són estos temes, els que ho emplenen tindran la possibilitat de posicionar-se, valorar línies d’acció, espais d’oportunitat identificats… i per descomptat incorporar el que consideren convenient.

És una oportunitat més per a ser part activa en els canvis que s’implementaran en els mesos vinents, i les estratègies que orienten el futur del barri a mig i llarg termini. L’Ajuntament anima a informar-se i participar al màxim ara en el Pla del Remei i Russafa.

Últimas noticias

Contenido relacionado