València reobri les platges de la Malva-rosa i la Devesa atesa la bona qualitat de l’aigua

Els resultats obtinguts hui destaquen per l’excel·lent qualitat de l’aigua. L’Ajuntament de València es coordinarà amb altres Ajuntaments de localitats costaneres pròximes al cap i casal i amb la Conselleria de Medi Ambient per esbrinar quines són les causes d’estos episodis i com es pot evitar que es produïsquen en el futur

L’Ajuntament ha procedit a reobrir al bany les platges de la Malva-rosa i la Devesa atesos els bons resultats obtinguts en les anàlisis, amb nivells pròxims a zero en la presència de bacteris, i amb l’autorització de la Conselleria de Medi Ambient

«Des de l’administració s’ha de garantir sempre una bona qualitat de l’aigua per al bany de la ciutadania, i per responsabilitat pública cal prendre estes mesures si els resultats no compleixen escrupolosament els nivells òptims de qualitat. L’Ajuntament de València és una institució responsable que actua amb rapidesa davant qualsevol anomalia», ha manifestat el regidor Sergi Campillo.

Els resultats obtinguts hui destaquen per l’excel·lent qualitat de l’aigua. L’Ajuntament de València es coordinarà amb altres Ajuntaments de localitats costaneres pròximes al cap i casal i amb la Conselleria de Medi Ambient per esbrinar quines són les causes d’estos episodis i com es pot evitar que es produïsquen en el futur.

Les banderes verdes s’han hissat a les platges de la Malva-rosa i la Devesa a les 12 hores. La resta de platges de la ciutat continuen també amb total normalitat i bandera verda.

ValenciàEspañol