Rescatada una família amb motiu de les inundacions esdevingudes a València

Entre els rescatats es troba un menor d'un any i mig

La Guàrdia Civil va rescatar el divendres a una família entre ells un menor d’edat amb motiu de les inundacions esdevingudes en Polinyá d Xuquer (València).

L’actuació va tindre lloc quan una família va sol·licitar un auxili a causa de les inundacions esdevingudes en aquest municipi valencià, ja que l’aigua estava a punt d’entrar en el domicili i els era impossible eixir del mateix cap a un lloc segur.

Per tal motiu, la Guàrdia Civil es va desplaçar fins al lloc on van poder verificar i comprovar l’existència d’una dona d’edat avançada amb dificultat per a caminar, un menor d’un any i mig, la mare del menor i un altre adult.

Per tal motiu, la Guàrdia Civil va comunicar a aquestes persones que seguisquen les indicacions dels agents per a ser traslladades fins a un lloc segur, ja que el nivell de l’aigua anava creixent ràpidament i els agents temien per la integritat física dels auxiliats.

Per tal motiu, la Guàrdia Civil amb col·laboració dels bombers d’Alzira (València), van procedir a l’evacuació d’aquestes persones.

Publicitat