Gómez no acudirà a la cita de Ribó per veure una “falta de respecte” al PSPV que es reunisca amb altres candidats

"Veiem una falta de respecte que en la ronda de contactes la primera foto que es faça siga amb Catalá, menyspreant el partit amb el qual ha de formar govern", insisteixen i sostenen que s'havia tancat el dia i l'hora i es buscava un "lloc neutral" per a la primera reunió després dels comicis i la que ha d'asseure les bases per a començar els treballs dels nou governs i "que no fóra el despatx de l'alcalde"

La candidata del PSPV a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha decidit que no acudirà aquest dijous a la cita amb l’alcalde en funcions, Joan Ribó, i que representa amb deu regidors la llista més votada en l’Ajuntament en les eleccions del 26M, en considerar que és una “falta de respecte” als socialistes, partit amb el qual ha de formar un nou govern de la Nau, que es reunisca abans amb altres candidats d’altres formacions, en concret, amb el PP.

Així ho han assegurat a Europa Press fonts de la candidatura de Gómez després que s’haja conegut que Ribó ha convocat des d’aquest dijous la resta de candidats de les altres formacions que integraran l’Ajuntament en el pròxim mandat.

Rovira  

Les cites –amb l’objectiu de donar-los la benvinguda al consistori i parlar de la constitució de la nova corporació municipal, que tindrà lloc el pròxim 15 de juny– començaran amb la representant del PP, María José Catalá, a les 10.30 hores, i estava prevista la reunió amb Gómez a les 11.30. El PSPV ha obtingut set edils en els comicis.

Gómez, que aquest mateix dimecres havia defès que per al PSPV és “innegociable” la seua proposta d’un lideratge compartit amb Joan Ribó i demanava “un poc de serenitat” durant la negociació i deixar en segon pla” els debats entorn del repartiment de regidories i a l’organigrama del nou govern, creu que aquesta decisió suposa una “falta de respecte” al PSPV i un “menyspreu”, segons assenyalen des de la seua candidatura.

“Veiem una falta de respecte que en la ronda de contactes la primera foto que es faça siga amb Catalá, menyspreant el partit amb el qual ha de formar govern”, insisteixen i sostenen que s’havia tancat el dia i l’hora i es buscava un “lloc neutral” per a la primera reunió després dels comicis i la que ha d’asseure les bases per a començar els treballs dels nou governs i “que no fóra el despatx de l’alcalde”.

Per tant, han posat l’accent que no acudiran a la cita perquè no s’ha fet “en els termes que es plantejaven, ja que no som un partit més, sinó amb el que ha de formar govern”, al mateix temps que sostenen que aquesta situació no s’ha produït “mai”. Com a exemple, citen el cas d’altres institucions, com les negociacions en la Generalitat per al Botànic II.

PublicitatJuega Limpio Orihuela