València se recupera d’una nit d’incidents per la pluja

Les comarques de València han patit talls de carreteres, inundacions, incendis, salvaments, reallotjament de persones i rescat de dins de vehicles.

Publicitat

La gota freda s’ha deixat sentir en València, carreteres com la pista de Silla van convertir-se en autèntics rius mentre que s’han habut d’atendre nombroses actuacions per part dels serveis d’emergències malgrat els avisos dels dies anteriors.

Vora 350.000 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana s’han quedat en casa sense anar a les escoles per tal d’evitar desplaçament innecessàris. Les principals universitats de la província tampoc obriran durant el dia de hui.

PublicitatRovira  

En Silla, Torrent i Beniparrell els bombers han rescatat a 5 persones de dins els seus vehicles que habien entrat inconscient-ment en zones inundable.

Per precaució per risc de caiguda d’arbres els parcs i cementeris romandràn tancats en tota la ciutat de València. Tot i que els serveis funeraris se realitzaràn amb total normalitat, el tancament d’instalacions només afecta a les visites.

Pel que fa a les carreteres tallades son poques a estes hores. La CV-506 està oberta amb precaució, a l’igual que la CV-525 que connecta Algemesí i Alginet, i la CV-563 en l’accés a La Llosa de Ranes. La Pista de Silla V-31 també està oberta al trànsit.

A Rafelbunyol, la Policia Local informa que està tallat el pas pel túnel de Roll del Colomer. A Massamagrell, ja estan obertes les zones de l’avinguda Raval (antiga carretera Barcelona) i la rotonda de l’avinguda Nàquera que estaven tallades al tràfic. A Paterna, la Policia Local de Paterna ha tancat al tràfic el túnel de l’Avinguda Europa cap a Lloma Llarga. També està tallada al tràfic l’Avinguda Primer de Maig cap a Vinya de l’Andalús. A Paiporta, es troba tallada la carretera de Santa Anna i el camí del Malpas (cementeri vell). A Alcàsser, ha quedat oberta al tràfic l’Avinguda Diputació però els camins rurals continuen tallats.

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela