Detinguts dos homes per un delicte d’abús sexual i l’altre per descobriment i revelació de secrets

Quan una dona es llavava en un bidet, un home tractava de tocar-li els seus genitals mentre un altre gravava

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat valenciana a dos homes, de 29 i 47 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors el més jove d’un delicte d’abús sexual i l’altre d’un delicte de descobriment i revelació de secrets, després de mentre un  tractava de tocar els genitals a una dona, l’altre els gravava i posteriorment difonia l’enregistrament a través de whatsapp, sense el consentiment de la víctima.

Les investigacions es van iniciar el dissabte en tindre coneixement els policies que una dona havia tingut coneixement de l’existència d’un vídeo amb contingut sexual en el qual apareixia la seua filla.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el vídeo havia sigut difós a través de whatsapp i en el mateix es podia veure a una dona llavant-se les seues parts íntimes en un bidet i un home  li grapejava les mateixes, mentre un altre el gravava, sense el consentiment d’aquesta.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que el vídeo fins i tot havia sigut vist per la filla de la víctima.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat dels dos homes que després de presentar-se en comissaria van ser detinguts el més jove com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals i l’altre com a presumpte autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets.

Els detinguts, un amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat