Detinguda una dona després de sostraure una bandolera amb 2.700 € i retornar-la sense els diners

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 44 anys, d’origen equatorià, com a presumpta autora d’un delicte de furt, després de sostraure una bandolera amb efectes i 2.700 € i una hora després fer lliurament de la mateixa sense els diners en efectiu. Els agents han pogut recuperar la bandolera amb els efectes i entregar-li-la al seu propietari. L’ara arrestada es va apoderar de la bandolera al moment menys pensat quan el seu propietari, un repartidor, estava descarregant mercaderia.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que un home havia patit el furt de la seua bandolera mentre treballava. La víctima, un repartidor de begudes, mentre descarregava i entregava begudes en un establiment s’havia deixat la bandolera en el vehicle moment en què va ser furtada.

Els investigadors van esbrinar que la sospitosa era una dona que s’havia apoderat de la bandolera que el repartidor havia deixat en el vehicle, i que portava 2.700 € en efectiu, un telèfon mòbil, dues claus, tres targetes bancàries, el document d’identitat i el permís de conduir de la víctima.

Els agents mentre realitzaven gestions per a la identificació i localització de la sospitosa, aquesta a l’hora del succés, es va personar en la comissaria manifestant haver-se trobat una bandolera, resultant ser la sostreta al repartidor amb tots els efectes en el seu interior sense els diners en efectiu.

Els policies després dels esbrinaments pertinents la van detindre com a presumpta autora d’un delicte de furt.

La detinguda, sense antecedents policials, després de prestar declaració va ser posada en llibertat no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerida per a això.

Publicitat