Detingut un home a València amb 8.500 grams en diferents substàncies

En el seu cotxe li van localitzar una “caleta” i 53 paquets de purs “caliqueños” i una agenda amb anotacions de quantitats, pagaments i noms

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar en el seu despatx a l’interior de dues caixes, més de 8.500 grams entre MDMA, cocaïna, BrownSugar i substància de cort, així com, en el seu cotxe 53 paquets de puros “Caliqueños”, i una “caleta”. En el seu cotxe a més portava en una renyonera amb uns 2.500 euros.

Els fets van ocórrer al voltant de les nou de la nit a València, quan diversos agents que realitzaven labors de prevenció en passar per davant d’un bar del districte de Ruzafa van observar a la porta a un home consumint el que semblava un porro, per la qual cosa van parar per a sancionar-ho.

A continuació van inspeccionar el local i un dels clients davant la presència policial va començar a mostrar-se molt nerviós, per la qual cosa els agents ho van identificar. Aquest va començar a suar i quequejar, donant contestacions incoherents, localitzant-li un dels policies a l’interior de la seua renyonera les claus d’un cotxe i més de 2.400 euros, fraccionats, dels quals no va concretar el seu origen. Davant tals fets els agents van inspeccionar el vehicle en el qual van localitzar una “caleta” que es trobava oculta en el vehicle i una caixa amb 53 paquets de puros “caliqueños”, així com una agenda amb diferents anotacions de quantitats, pagaments i noms.

Va manifestar tindre droga en el seu despatx la qual va entregar

En preguntar-li els agents per l’origen dels puros i per a què tenia aquest buit en el vehicle, l’home va començar a plorar i va manifestar que venia droga i tabac per problemes econòmics i que tenia alguns quilos de cocaïna i cristall en el seu despatx que entregaria, per la qual cosa els policies ho van acompanyar i van intervindre més de 5.300 grams de MDMA, 1.700 grams de cocaïna, 132 grams de BrownSugar, 65 grams de pastilles i 1.300 grams de cort.

Els agents després de realitzar les comprovacions corresponents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalanSpanish