València suma 33 nous afectats covid amb 5 nous positius al brot familiar de Foios

Pel que fa a brot de l'empresa de Rafelbunyol, de les cinc proves serològiques que quedaven pendents, 1 és un cas positiu actiu i els altres 4 corresponen a infeccions passades.

La provincia de València comptabilitza 33 dels 54 casos nous de covid confirmats des de l’última actualització, que situen la xifra total en 11.801 persones: 12 a Castelló (1.663 en total); 9 a la província d’Alacant (4.013 en total); i 33 a la província de València (6.124 en total). A més, cal sumar 1 no assignat anterior.

Al mateix temps, cal sumar a tota la Comuntat Valenciana 99 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.376 persones.

Però en el cas de València, destaca també en el seguiment dels brots detectats, el brot familiar a Foios, al que cal sumar 5 nous positius, per la qual cosa el total ascendeix a 12.

Pel que fa a brot de l’empresa de Rafelbunyol, de les cinc proves serològiques que quedaven pendents, 1 és un cas positiu actiu i els altres 4 corresponen a infeccions passades.

Amb tot, Sanitat destaca que registra el sisé dia consecutius sense víctimes mortals per coronavirus.

CatalanSpanish