València suspèn la celebració de la Nit de Sant Joan en les platges de la ciutat

L'Ajuntament de València ha decidit suspendre la celebració de la Nit de Sant Joan en les platges de la ciutat davant la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament de València ha decidit suspendre la celebració de la Nit de Sant Joan en les platges de la ciutat davant la pandèmia de la Covid-19.

Sergi Campillo ha explicat que esta mesura s’ha adoptat en la Comissió de Seguiment de la Covid-19 que ha tingut lloc en el consistori i ha destacat que és l’opció “més prudent” davant l’actual crisi sanitària.

Campillo s’ha pronunciat d’esta manera en la roda de premsa posterior a esta comissió i a la Junta de Govern Local celebrada també esta jornada. “Era el més prudent enguany”, ha afirmat l’edil, perquè es tracta d’una celebració que podria ser massiva” i que “s’han suspés les Falles, previstes per a juliol, i altres festes” de la ciutat.

Així mateix, el responsable municipal ha assenyalat que des de la Regidoria de Protecció Ciutadana es treballa en la preparació d'”un dispositiu especial de Policia Local” per a assegurar que no es produeix per Sant Joan cap foguera ni celebració en les platges de la capital valenciana.

Sergi Campillo ha agregat que a este operatiu se sumarà un “xicotet” dispositiu de neteja previst “per si hi ha algun despistat”. La vigilància s’aplicarà en totes les platges de València però especialment en les urbanes, en la zona nord, atés que en la zona sud està sempre prohibida la celebració de Sant Joan per trobar-se pròximes o dins del parc natural de l’Albufera.