Se suspenen les processons marineres de la Verge del Carme per la pandèmia

Parròquies valencianes, monestirs, marins i confraries pesqueres celebraran este dijous a la Verge del Carmen sense actes massius

Parròquies de la diòcesi de València, entitats vinculades a la Verge del Carmen i monestirs que es troben sota la seua advocació celebraran amb misses la festivitat de la Verge del Carmen, patrona de pescadors i mariners, este dijous 16 de juliol, atés que els actes massius habituals han estat suspesos amb motiu de la pandèmia.

És el cas de la confraria La nostra Senyora del Carmen de la parròquia Santa María de la Mar de València que este dijous acollirà, a les 10.30 hores, la tradicional missa organitzada per la Comandància Naval de València. Està previst que l’eucaristia siga presidida pel cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares.

Per part seua, la confraria La nostra Senyora del Carmen de la parròquia Santíssima Cruz, en el barri del Carmen de València, començarà la festa este dijous amb la missa de descobrir a les 9 del matí.

Després, a les 12 hores, serà oficiada la missa solemne. Així mateix, a la vesprada, a les 20 hores, tindrà lloc la missa solemne amb el cant de la Salve i els gojos i els devots podran deixar la seua ofrena de flors en les escales de l’altar major, segons expliquen des de l’organització.

Per part seua, la festivitat litúrgica de la Verge del Carmen serà commemorada en una vintena de monestirs i convents carmelites situats en la diòcesi de València amb misses. Igualment, l’orde de les Carmelites Descalces commemorarà la festivitat en els seus monestirs de Godelleta, Puçol, Serra, València, i el Villar. A més, les parròquies regides pels carmelites a la ciutat de València, les de Sant Isidoro Obispo i La nostra Senyora del Carmen, també celebren a la Verge del Carmen.

CatalàEspañol