Incautats més de 2.700 paquets de tabac ocults en maletes en l’aeroport de València

Els agents van procedir a denunciar a tres dones de nacionalitat russa com a presumptes autores d'una infracció a la Llei de Contraban

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d’infraccions de contraban de tabac en l’Aeroport de València, el passat dia 25 de setembre es va realitzar una inspecció en les maletes d’una passatgera procedent de Moscou, trobant-se en el seu equipatge multitud de paquets de tabac.

La passatgera de nacionalitat russa portava amagada més de 1.000 paquets en el seu equipatge, que van ser interceptades pel Destacament Fiscal de l’Aeroport de València.
Per aquests fets es va procedir a estendre acta-Denúncia a aquesta persona, una dona de 29 anys i de nacionalitat russa, com a suposada autora d’una infracció a la Llei de contraban.

En una segona actuació practicada per la Guàrdia Civil el dia 29 de setembre en l’aeroport de Manises es va identificar a dues passatgeres, dues dones d’edats compreses entre els 28 i 32 anys, procedents d’un vol internacional de Moscou, les quals el qual portaven ocultes en un doble fons en les maletes més de 1.700 paquets de tabac, la procedència inicial del qual era de Moscou.

Per aquests fets es va procedir a estendre acta-Denúncia a aquestes dues persones. Dues dones de nacionalitat russa, com a suposades autores d’una infracció a la Llei de Contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aquesta manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Publicitat