Incautades prop de 3.200 paquets de tabac entre l’Aeroport i el Port de València

Estes actuacions encaminades a eradicar el contraban de tabac se sumen a la realitzada la setmana passada per la Guàrdia Civil de Xàtiva on es va intervindre més de 13.000 paquets

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil en el Port de València per a evitar la comissió d’infraccions de contraban, el passat dia 10 d’agost en control de fronteres en desembarcament d’un buc procedent del port de Mostagane (Algèria), es va realitzar una inspecció en el vehicle d’un dels passatgers.

En el minuciós registre realitzat pels agents, i després de desmuntar part de la carrosseria i elements interiors, es van descobrir 2.995 paquets de tabac, ocultes en diferents llocs.
Per estos fets es va procedir a detindre a esta persona, un home de 34 anys i de nacionalitat algeriana, com a suposat autor de delicte de contraban.

En una altra actuació realitzada en l’Aeroport de València, els agents van confiscar 200 paquets de tabac a un home de 62 anys i nacionalitat russa que portava camuflada en el seu equipatge els paquets. Per estos fets s’ha alçat una acta d’infracció per contraban.
Estes actuacions se sumen a l’operació realitzada la setmana passada per la Guàrdia Civil de Xàtiva on es va intervindre 13.000 paquets de tabac.

Estos dispositius establits de forma permanent persegueixen eradicar el contraban i substàncies estupefaents a la província de
València

Publicitat