21.2 C
Valencia

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

A les comarques de València, el 88,7 % dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no tenen cap grup escolar confinat. Hi ha 108 centres que tenen 148 grups confinats. És a dir, el 99,4 % dels prop de 24.300 grups està fent classes presencials amb tota normalitat, segons dades oficials de la Conselleria d’Educació oferides este dilluns.

Així, pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius. A estes dades se suma l’acumulatiu de grups d’alumnes que romanen confinats totalment o parcialment de la segona setmana de curs, que són 79 grups de 60 centres educatius. Així mateix s’han desconfinat 51 grups de 45 centres educatius, els quals tornen a tindre de nou tots els seus grups funcionant presencialment.

- Publicitat -

Amb estes dades, el 88,4 % dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià ha finalitzat la tercera setmana del curs sense cap aula parcialment o totalment confinada. Són 213 centres educatius valencians els que finalitzen la segona setmana de classe amb confinament de part de l’alumnat determinat per les autoritats sanitàries.

Dels vora 47.000 grups que tenen els centres educatius sostinguts amb fons públics, el 99,4 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència en la tercera setmana de curs. Hi ha 298 confinats.

Entre Castelló i Alacant

- Publicitat -

La xifra de les comarques de València, pel que fa a grups escolars confinats en termes percentuals és sitúa entre mig de les dos províncies veïnes.

Pel que fa a Alancant, per comarques, el 86,1 % dels 638 centres educatius de les comarques alacantines no té cap grup confinat. Hi ha 89 centres educatius alacantins que tenen 127 grups confinats i, per tant, el 99,2 % dels quasi 16.700 grups d’estes comarques estan rebent classes presencials amb tota normalitat.

- Publicitat -

A les comarques de Castelló el 93,6 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat. En este cas són alumnes de 23 grups de 16 centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 99,6 % dels més de 6.000 grups de la província de Castelló estan fent classes presencials sense problemes

La Comunitat, millor que la mitjana estatal

El sistema educatiu valencià es manté per davall de la mitjana estatal quant a grups escolars confinats, malgrat que estem entre les sis autonomies que sumen ja tres setmanes de classes juntament amb Aragó, Cantàbria, La Rioja, Navarra i el País Basc.

El passat dijous 24 de setembre, en la reunió interministerial que mantingueren els ministres d’Educació i Sanitat amb els seus homòlegs autonòmics, s’informà que, en el conjunt de l’Estat, el 0,74 % dels grups escolars estaven confinats, 2.852 grups d’un total de 386.214. En el sistema educatiu valencià, després de tres setmanes completes de classe, el percentatge és del 0,63 %.

El balanç de les tres primeres setmanes de curs per a l’alumnat continua confirmant que els centres educatius no són espais de contagi, sinó espais a partir dels quals es detecten contagis.

De fet, la mitjana de positius en els 298 grups confinats actualment no arriba a 1,7 casos per grup, el que vol dir que els contagis als centres són mínims.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,058FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El mes de la tomata de penjar d’Alcalà ‘enamora’ paladars de tota la província

Este cap de setmana segueixen les propostes gastronòmiques i culturals que inclouen visites, rutes i excel·lents menús amb el producte estrella que segueix amb un bon ritme de vendes.

Borriana baixa un 25% la taxa de ‘residus’ a comerços i activitats econòmiques

L'alcaldessa ha animat la població a sol·licitar altres rebaixes i bonificacions ja previstes com la reducció quasi a la meitat d'esta taxa per a persones majors

Ferit un motorista després d’un accident amb un cotxe a la Vall d’Alba

Un motorista de 50 anys va resultar ferit ahir després de patir una col·lisió amb un cotxe en la carretera CV-15 a l'altura de la Vall d'alba.

Rescaten a un jove després de caure al riu Serpis a Beniarjó

Un jove de 23 anys va resultar ferit anit després de caure accidentalment al riu Serpis en el terme municipal de Beniarjó.
- Advertisement -

: Valencià