El temporal de pluja remet i només roman tallada la CV-571 a Alzira

El Centre de Gestió de Trànsit de València ha assenyalat que les vies principals de la xarxa de carreteres de la província no registren incidents per les pluges

Imatge de l'entrada a la ciutat de València per l'autovia A-3. EFE/Arxiu

El temporal de pluja torrencial que assota la província de València des de dimecres passat ha remés aquesta matinada i a la comarca de la Ribera Alta, una de les més afectades en la jornada d’ahir, ja estan obertes totes les carreteres excepte la CV-571, en el terme municipal d’Alzira.

Segons ha indicat el Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Generalitat, Iberdrola ha restablit el servei dels grups electrògens en La Ribera i a la ciutat de València, que es van veure afectats ahir per les pluges, i Metrovalencia ha informat també del restabliment del servei entre Alboraia Palmaret i Benimaclet de la línia 3.

El Centre de Gestió de Trànsit de València ha assenyalat que les vies principals de la xarxa de carreteres de la província no registren incidents per les pluges, i la CV-42, que connecta els municipis d’Algemesí i Alzira i romania tancada, es troba parcialment oberta en haver-se restablit el trànsit en un sentit.

Segons el Centre d’Emergències de la Generalitat, el temporal ha assotat aquesta matinada el nord de la comarca d’Alacant, a la Vall de Gallinera, on s’han registrat acumulats de fins a 30,6 litres per metre quadrat en una hora.

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha establit per a hui el nivell groc per pluges de fins a 20 litres per metre quadrat, acumulats en una hora en el litoral nord d’Alacant, i en el litoral de les províncies de València i Alacant.

Publicitat