Detingut a València per trencar una botella en el cap a un ancià

La víctima va ser atacada mentre passejava el seu gos i va ser assistit per una ferida sagnant.

PublicitatAVL

La Policia Nacional ha detingut un home de 36 anys a València per presumptament trencar una botella de vidre en el cap a un altre home de 65 anys mentre passejava el seu gos de matinada. La víctima va patir una ferida sagnant i va ser assistida en urgències mitjançant una sutura amb grapes.

Al voltant de les 00.50 hores, el 091 va rebre l’avís que l’ancià rebia assistència en l’Hospital Clínic de València després de l’agressió, informa Prefectura en un comunicat.

PublicitatRovira  

L’home va explicar als agents que va ser abordat quan passejava al seu ca pel jardí central de l’avinguda Blasco Ibáñez, on el sospitós ho va increpar mentre estava tombat en un banc.

En seguir el seu camí i no fer-li cas, el presumpte agressor presumptament li va propinar per l’esquena un fort colp en el cap amb una botella de vidre, causant-li una ferida sagnant, sense mediar paraula.

Després de les perquisicions, gràcies a les característiques físiques que va aportar l’afectat, l’altre home ha sigut identificat i arrestat per un presumpte delicte de lesions. El detingut, d’origen romanés i amb antecedents, ja ha passat a disposició judicial.