Detinguts dos homes per trencar-li un got de cristall al cap a un altre a València

Van començar una discussió amb un altre jove al qual finalment van agredir, la víctima va ser traslladada a un hospital, ja que tenia un tall profund al cap

Agents de la Policia Nacional van detindre ahir en el districte de Patraix de València a dos homes de 25 i 31 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de lesions, després de començar una discussió a l’interior d’una discoteca i intentar apunyalar a un jove amb un tros de cristall després de trencar-li un got de cristall al cap.

Els fets van ocórrer al voltant de les quatre i vint de la matinada del diumenge, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una discoteca del districte de Patraix de València on una persona manifestava haver sigut apunyalat.

Els policies es van dirigir immediatament al lloc on van localitzar a dos homes i van observar que un d’ells tenia un gran tall en la part superior del cap, per la qual cosa van sol·licitar la presència sanitària, que el va traslladar a l’hospital, ja que el tall que presentava era profund, a més de tindre un altre en la part abdominal.

Els agents van esbrinar que moments abans, aquests dos homes es trobaven a l’interior de la discoteca quan dos homes, van començar a increpar a un d’ells i el seu amic va intentar mediar i en aquest moment després d’amenaçar-lo li van trencar un got de cristall al cap, i amb el que quedava del got van intentar apunyalar-li.

La patrulla després de realitzar els esbrinaments oportuns els van detindre com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalanSpanish