El València Triatló albergarà la Copa d’Europa el 8 i 9 de setembre

S'obrirà amb la prova Castelló Triatló, prevista pel 30 de juny i 1 de juliol, li seguirà la de València, el 8 i 9 de setembre, i es tancarà amb la d'Alacant, el 29 i 30 de setembre

El València Triatló, prova que s’emmarca en el circuit Mediterrània Triatló i que es disputarà els dies 8 i 9 de setembre, albergarà en la seua edició de 2018 la Copa d’Europa d’esta modalitat esportiva.

Així s’ha comunicat des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso després de l’acord al qual han arribat ambdos entitats per renovar i ampliar el seu conveni de col·laboració en el marc del circuit Mediterrània Triatló.

Si l’any passat el València Triatló va acollir el Campionat d’Espanya de Triatló i Paratriatlóeste any fa un pas més i acollirà la Copa d’Europa, per la qual cosa es donaran cita alguns dels millors triatletes europeus del moment.

La principal novetat del nou acord és que si en els últims anys el suport se circumscrivia al València Triatló, en 2018 esta aliança també es donarà en les proves que es disputen a Castelló i Alacant i que conformen el circuit.

Amb este acord, la fundació presidida per Juan Roig aposta per un certamen que en el cas de la prova de València congrega cada mes de setembre a prop de 3.500 triatletes, una de les cites més nombroses del panorama nacional en este esport.

La Mediterrània Triatló, que tindrà en la Fundació Trinidad Alfonso al seu principal patrocinador, s’obrirà amb la prova Castelló Triatló, prevista pel 30 de juny i 1 de juliol, li seguirà la de València, el 8 i 9 de setembre, i es tancarà amb la d’Alacant, el 29 i 30 de setembre.

A més, la Fundació presidida per Juan Roig continuarà amb la seua aposta per acostar este esport als més menuts i impulsarà de nou una zona en la Fira del Triatleta dedicada als més menuts baix el nom de ‘Mini Triatló’, un espai d’esplai i no competitiu perquè els xiquets i xiquetes tinguen els seu primer contacte amb este esport. EFE

Publicitat