València Turisme vol mostrar la llum i l’alegria de València en la seua nova imatge gràfica per a FITUR 2019

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha destacat que des de València Turisme volen que el turisme valencià “siga competitiu a tots els nivells”

València Turisme ha presentat este matí la nova imatge gràfica i l’espot audiovisual que portaran a la fira FITUR 2019, que se celebrarà del 23 al 27 de gener a Madrid. La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha sigut l’encarregada, junt al director del Patronat de Turisme, Evaristo Caselles, d’explicar quin és l’objectiu d’esta nova campanya.

Enguany, el claim és ‘Try València. The bright side of life‘, que traduït equival a ‘Tasta València. El costat brillant de la vida’. Pilar Moncho ha volgut destacar que el propòsit d’enguany és mostrar la llum, l’alegria i la manera bonica de viure que té València. “Volem que el nostre turisme siga competitiu a tots els nivells”, ha assenyalat la diputada.

València TurismeMoncho també ha recordat que en el primer FITUR de la legislatura, el de 2016, no tenien res que mostrar perquè a penes portaven temps governant, però van decidir “canviar la manera de fer les coses”. Per això van crear València Turisme i així va ser com es va passar d’una política turística basada en els grans esdeveniments a una revaloració dels recursos “més tradicionals i afables” de la província de València.

Per part seua, Evaristo Caselles ha volgut agrair “la paciència i l’esforç” de les empreses que han realitzat tant l’espot audiovisual com la imatge, ja que “han lluitat contra el temps” i “han aconseguit propostes atrevides”.

 

CatalanSpanish