València rep més de 8,5 milions de turistes internacionals

Francesc Colomer ha valorat aquests resultats com molt positius i ha destacat que "posen de manifest que els serveis, productes i destinacions turístiques que oferim atreuen milions d'europeus per la seua singularitat". Respecte als resultats de novembre, l'enquesta Frontur reflecteix que la Comunitat Valenciana ha incrementat un 19,5% els turistes estrangers.

La Comunitat Valenciana ha rebut entre gener i novembre de 2017 un 15,7% més de turistes internacionals que en 2016, aconseguint aquests els 8.517.973 segons es desprèn de l’Enquesta de Moviment en Fronteres, FRONTUR de l’INE i que explota per a la Comunitat Valenciana la *Agència Valenciana del Turisme.

Respecte als resultats del passat mes de novembre, l’enquesta FRONTUR mostra que el nombre de turistes estrangers amb destinació *Comunitat Valenciana ascendeix a 451.753, la qual cosa suposa un increment del 19,5% enfront del mateix mes de l’any anterior.

Referent a això el secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquests resultats “posen de manifest que els serveis, productes i destinacions turístiques que oferim atreuen milions d’europeus per la seua singularitat” i ha afegit que “el creixement de dos dígits en temporada no estival evidència que el treball coordinat entre agents turístics està donant els seus fruits també en termes de ruptura de la estacionalitat, la qual cosa és molt positiu per fer del turisme una activitat dinàmica tot l’any i traslladar així el seu impacte econòmic també a la generació d’ocupació”.

Colomer ha ressaltat que “els bons resultats del turisme internacional a la Comunitat Valenciana ens porta a pensar que tancarem l’any, una vegada es coneguen les dades de desembre a mitjan mes vinent de gener, en torn dels 9 milions de turistes internacionals”.

En aquesta línia, el secretari autonòmic de *Turisme ha assenyalat que “la *Agència Valenciana del *Turisme té previst realitzar en 2018 una extensa bateria d’actuacions promocionals dirigides a generar fluxos de turistes durant tot l’any cap a les destinacions de la Comunitat Valenciana”.

Creixement dels principals comprats emissors de turistes

L’enquesta Frontur de l’INE mostra que s’han incrementat entre gener i novembre les arribades de turistes procedents dels principals comprats emissors per a la Comunitat Valenciana pel que fa al mateix període de 2016. Així, Regne Unit, amb una quota del 32,5% del flux, acumula un increment del 15,8% en nombre de turistes pel que fa al mateix període de 2016 i també destaca l’arribada d’holandesos que augmenta un 33,6%, els països nòrdics un 17,2%, Itàlia un 12,9 o França un 5,9%.

Atenint-nos al motiu principal de la visita, els resultats de l’enquesta mostren un repunt en les produïdes per motiu oci, recreació i vacances del 15,4% mentre que els viatges per motiu negocie o relacions professionals s’incrementen un 46,7% interanual durant els primers 11 mesos de 2017.

CatalanSpanish