Detingut un home a l’interior d’una universitat de València

L'ara arrestat havia accedit per una finestra que va fracturar sis dies abans

Dues persones ferides de bala en el transcurs d'un tiroteig entre clans rivals enfrontats en la zona coneguda com les Casetes Roses (en la imatge, custodiades per la Policia Nacional). EFE Juan Carlos Cardenas

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 28 anys, d’origen armeni, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, després d’accedir a una universitat i apoderar-se de diversos efectes. L’ara arrestat havia accedit al mateix centre sis dies abans, accedint de nou per la finestra que va fracturar en el primer fet, en el qual també va ser detingut en ser sorprés per una netejadora del centre.

Els fets van ocórrer de demà d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d’una universitat on pel que sembla poguera haver-hi una persona aliena al centre en el seu interior.

Immediatament es van dirigir al lloc, i van esbrinar que una netejadora del centre havia acudit al seu lloc de treball observant com estaven enceses diverses llums del centre quan haurien d’estar apagades pel que no havia accedit al seu interior. Els agents van entrar a l’interior de l’edifici trobant en una de les estades a un home amb diversos efectes.

Els policies van esbrinar que aquest havia accedit al recinte saltant la tanca exterior i posteriorment a l’interior del local per una finestra fracturada i alçant la persiana forçant-la, trencant un pitxer paraigüer. Els agents van descobrir a més que la finestra havia sigut fracturada pel mateix home el passat dia tres, sent detingut en ser sorprés per la netejadora del centre, en aquesta ocasió va ser sorprés amb un ordinador portàtil del centre.

En aquesta ocasió s’havia apoderat d’un capdavanter làser, un cd amb informació d’alumnes i dos jocs de claus del centre que van poder ser entregats al seu legítim propietari.

Finalment després de les comprovacions oportunes va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat