Condemnat a 15 anys de presó un home per violar repetidament a la seua filla menor d’edat

L'home aprofitava que la mare de la xiqueta treballava d'interna en un altre domicili per a agredir-la sexualment

Sala de judicis d'una Audiència Provincial. EFE/Arxiu

La Secció Quarta d’Audiència Provincial de València ha condemnat a una pena de presó de 15 anys per un delicte continuat d’agressió sexual a un home que va violar a la seua filla menor d’edat en repetides ocasions durant, almenys, cinc anys.

El condemnat no podrà comunicar-se ni acostar-se a la víctima durant 24 anys. La Sala li priva, a més, de la pàtria potestat de la menor i l’obliga a sotmetre’s a un programa d’educació sexual.

Els fets van succeir en l’habitatge familiar entre els anys 2011 i 2016, quan la menor tenia entre 10 i 15 anys. Segons explica la sentència, el pare aprofitava que la mare vivia a Albacete, on treballava en una casa com a empleada de la llar interna, per a sotmetre a la seua filla a tocaments i forçar-la sexualment.

Aquesta conducta es repetia entre dues i tres vegades per setmana. El condemnat atemoria a la xiqueta amb la idea que aniria a l’infern si explicava alguna cosa i l’amenaçava de fer mal a la seua mare. Quan la víctima va créixer, va començar també a emprar la intimidació i la violència contra ella.

Així, li tapava la boca per a impedir que cridara o li colpejava amb les mans o altres objectes si intentava escapolir-se de les agressions sexuals.

Publicitat