Condemnats a cinc anys de presó un home que va violar a una menor i l’amiga de la seua mare, com a cooperadora necessària

La dona va obligar a la menor a mantindre relacions sexuals amb el culpable o publicaria fotos compromeses d'ella en internet

Audiencia Provincial Valencia

L’Audiència Provincial de València condemna a cinc anys de presó a un home que va violar a una menor, i com a cooperadora necessària a una amiga de la mare de la xiqueta.
L’acusada, en el matí del dia 29 d’abril de 2013 va coincidir amb la víctima de 13 anys, quan es van produir els fets, a la porta d’un col·legi Públic de València, on esta cursava estudis.

La menor va comptar a l’acusada, a la qual coneixia per ser amiga de la seua mare, que a través d’uns amics havia conegut a un xic, que li deia que volia veure-la tot sol, però la menor volia parlar amb ell i dir-li que volia que la deixara tranquil·la, per la qual cosa la condemnada, després de recaptar de la menor el telèfon de l’home, el va cridar i li va dir que volia quedar amb ell i que fora al seu domicili al migdia, en l’adreça que li va facilitar.
L’acusada li va dir a la víctima que justificaria la seua absència en el menjador del col·legi i que acudira al seu domicili. Així, al migdia de la citada data la menor es va personar en el domicili.

L’acusat també va acudir al domicili, menjant els tres i la germana de l’acusada en l’habitatge, i en finalitzar el menjar la condemnada, en presència de l’acusat, va mostrar a la menor un telèfon mòbil que havia sigut d’esta, del que estava en possessió per motius que no consten, mostrant-li les imatges que hi havia de la mateixa menor nua o en actitud provocativa, al mateix temps que li deia que, havia de mantindre relacions sexuals amb el culpable o les publicaria en internet, entregant-los un preservatiu i indicant-los que es ficaren en una habitació.

Una vegada dins, l’acusat va despullar a la menor i la tombe en el llit, penetrant-la vaginalment amb preservatiu. Una vegada finalitzada la relació sexual l’acusat la va portar al col·legi per a assistir a les classes de la vesprada.

La menor al cap d’uns dies, com es trobava indisposada i patia marejos, li va contar a la seua mare l’ocorregut, la qual presentà denúncia pels fets, arran dels quals la menor ha patit una moderada afectació psicològica que es manifesta en tristesa, introversió, aïllament, temor, labilitat emocional, desconfiança i interferència en el seu desenvolupament psicosexual.

A més de la condemna a cinc anys de presó, hauran d’estar cinc anys sota llibertat vigilada, i indemnitzar a la menor amb 15.000 euros.

Publicitat