9.8 C
Valencia

483.000 persones han visitat les instal.lacions del Gulliver fins a juliol de 2019

Durant els mesos d'estiu –juny i juliol-, han acudit 90.000 i 65.000 visitants respectivament, si bé la major afluència de públic es va produir el mes de maig amb 93.000 visites.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha anunciat que fins a juliol de 2019, un total de 483.000 persones han visitat les instal·lacions del Gulliver al jardí del Túria durant 2019. Durant els mesos d’estiu –juny i juliol-, han acudit 90.000 i 65.000 visitants respectivament, si bé la major afluència de públic es va produir el mes de maig amb 93.000 visites.

 «L’Ajuntament de València està promocionant i posant en valor el Gulliver, que es va instal·lar a València fa més de 25 anys», ha assenyalat Campillo. El personatge de la novel·la de l’escriptor irlandés Jonathan Swift s’ha convertit en el centre d’un parc de més de 60.000 metres quadrats batejat com «Un riu de xiquets» on els ciutadans i les ciutadanes «poden gaudir i llançar-se pels tobogans d’esta figura que es va instal·lar a València fa ja més d’un quart de segle», ha afegit.

«Es tracta d’un element patrimonial que volem cuidar, conservar i posar en valor. Este parc és una de les referències més importants que tenim hui a València: el Gulliver és patrimoni d’esta ciutat», ha defensat Campillo. De fet, durant els últims anys s’ha restaurat l’entorn de la figura, duent a terme diferents millores en l’enjardinament de l’entorn de les instal·lacions del Parc Gulliver. S’han renovat els sistemes de vigilància i el control del jardí, així com la seguretat de la figura i els accessos.

El manteniment i conservació és permanent; enguany s’han renovat tots els elements de seguretat passius, entenimentades i xarxes, respectant el disseny original. «Hi ha coses que val la pena celebrar, conservar i promocionar», ha relatat Campillo, qui ha lamentat «l’abandó institucional que este parc havia patit durant governs anteriors». «La gent ho ha de conéixer, per això ho estem cuidant-ho i promocionant per tots els canals», ha afegit el regidor i vicealcalde.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià