viernes, 19 abril 2024

El València demana “no fer la vista enrere” per la humiliant derrota (5-2)

El tanto de Piqué dio un vuelco al partido en los mejores minutos del Valencia CF, que supo reaccionar a dos goles en los primeros 6 minutos del partido

El València CF no ha pogut sumar la seua segona victòria consecutiva en LaLiga en la seua visita al FC Barcelona. L’equip blaugrana s’ha emportat els tres punts en el partit disputat aquest dissabte al Camp Nou. El conjunt de Celades, que s’estrenava en la banqueta valencianista, va haver de bregar amb un desavantatge de dos gols després d’un arreón blaugrana en els primers minuts, encara així va tractar d’aconseguir a l’equip blaugrana i a punt va estar d’empatar la trobada després del gol de Kevin Gameiro en el 26′. No obstant això, uando semblava que podien aconseguir el 2-2, va arribar el tercer gol del Barça per part de Piqué, que va desbaratar la trobada. La diferència va continuar ampliant-se quan Luis Suárez va anotar el tercer.

El conjunt blaugrana dominava la possessió, però el conjunt d’Albert Celades va saber resistir i refer-se en un tram de màxima dificultat. En el minut 18 arribava la primera acció d’atac pel quadre valencianista, una bona combinació en l’àrea que no arribava a rematar, instants després era el mateix Rodrigo qui llançava a la carrera a Gameiro, que aconseguia guanyar-li en velocitat a Semedo, si bé est va aconseguir desestabilitzar-ho el just perquè la seua rematada marxara desviat. El València CF començava a trobar el seu lloc en el partit, prenia cos amb el pas dels minuts i en el 26′ una altra bona combinació per dins entre Rodrigo i Gameiro va propiciar el punt valencianista.

El conjunt de Celades tractava de recobrar-se i igualar el marcador amb una jugada molt semblant a la vista en l’última visita al Camp Nou. La passada del ’19’, el desmarcatge del francés en l’àrea i la rematada directa al fons de la porteria blaugrana. Gameiro acudia fidel a la seua cita amb el gol contra el Barça, com en la final de Copa del Rei. El ‘9’, fins i tot, va poder fer el segon abans del descans en un mà a mà propiciat per una bona carrera de Ferran Torres, però Ter Stegen li va negar qualsevol espai amb una ràpida eixida. El València CF arribava i ho feia amb perill, però després d’un tram de sensacions positives el Barça va donar una bolcada al partit amb un gol de Piqué, que reblava la pilota a la xarxa després d’un tret de Griezmann que no va arribar a blocar Cillessen. El València CF ja no aconseguiria posar en destrets al Barça. Luis Suárez faria el 4-1 amb un tret des de la frontal en el 61 i en la recta final faria el cinqué i definitiu. Maxi Gómez, ja en el temps afegit, es va estrenar com a golejador aprofitant una assistència de Cheryshev.