5:57 pm - Saturday, 4 July 2020

València obri el termini per sol·licitar el xec escolar

- Publicidad -Reciplasa

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Educació, ha obert hui, dimecres 27 de maig, el termini per a sol·licitar el xec escolar per al pròxim curs 2020 - 2021.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Les persones interessades tindran un termini de 20 dies naturals per a cursar la petició per accedir a estes ajudes econòmiques a l’escolarització infantil de 0 a 6 anys, destinades a sufragar les despeses d’ensenyament de les famílies amb menys recursos econòmics. Les famílies sol·licitants podran tenir una assignació màxima de 90 euros al mes durant 10 mensualitats. Tota la informació està disponible a la web municipal d’educació.

Segons ha detallat la regidora d’Educació, Maite Ibáñez, la dotació econòmica total destinada a esta convocatòria és de 3.465.000 euros, després d’un augment pressupostari de 600.000 respecte a l’exercici anterior, amb l’objectiu “d´arribar a més famílies i ampliar, sobretot, el nombre de llars que puguen rebre els 90 euros mensuals del tram major”. D’esta manera, la previsió és que esta ajuda “puga arribar a més de 1.000 noves famílies”. Com a novetat, la convocatòria contempla donar cobertura a la previsió de naixement (concebut) amb anterioritat a 31 de desembre de 2020.

“La situació actual que viu la societat a causa de la crisi sanitària i social de la Covid-19 genera unes demandes a les quals les administracions públiques hem de prestar tot el nostre suport”, ha afirmat Maite Ibáñez, qui ha remarcat que esta ajuda “ha de servir realment com a suport econòmic a les famílies amb més dificultats, perquè els seus fills puguen continuar el desenvolupament educatiu a les escoles infantils”.

Les sol·licituds es poden presentar mitjançant model normalitzat descarregat a la pàgina web www.valencia.es, mitjançant presentació per la seua electrònica de l’Ajuntament de València per mitjà de certificat electrònic. Per a qui no tinga certificat, però sí un dispositiu electrònic per a remetre correus electrònics, es facilitarà un compte de correu del Servei d’Educació al qual enviar la sol·licitud i la resta de documentació.

Les persones interessades que no tinguen possibilitat de remetre correu electrònic s’han de posar en contacte telefònicament amb el Servei amb la finalitat de posar a la seua disposició una altra via alternativa per la qual presentar la documentació, opció que requerirà que la persona interessada declare responsablement que no compta amb els mitjans per realitzar la sol·licitud pels anteriors canals. “La gestió telemàtica amb possibilitat d’assessorament telefònic i mitjançant correu electrònic per a casos especials és una novetat de la present convocatòria, que duem a terme perquè ningú es quede sense poder realitzar la sol·licitud per no disposar de mitjans informàtics”, ha destacat Ibáñez.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

El Centre de Tecnificació d’Alacant, referent de l’esport alacantí

José Luis Berenguer, regidor d'Esports, destaca que el conveni per al període transitori fins a 2023 àmplia les possibilitats d'ús de la instal·lació.

Alacant dona suport a 17 idees de joves emprenedors

El projecte 'Coworking Alacant' busca donar suport a idees de 17 joves emprenedors que disposaran d'un programa formatiu durant quatre mesos.

IVASS destina més de 450.000 euros per a prevenir la COVID-19

El centre especial d'ocupació ha funcionat com a centre d'operació logística per al repartiment d'estos productes en els recursos de l'entitat.

Detingut un home per fracturar el cristall d’una entitat bancària

Va propinar diversos colps amb una rajola d'obra al cristall de la porta d'accés

Segorbe destinarà 228.000 € a la recuperació econòmica

Estes ajudes s'uneixen als 201.000 € per a empreses afectades per la pandèmia del COVID-19; els 750.000 € destinats a inversió; a la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública amb cadires, taules, mercat i materials de construcció; i a la rebaixa de la meitat de l'impost d'obres i del 95% en la zona inclosa en el PEPRI.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià