El valencianista Juan Cruz Sol ha mort hui als 73 anys

La llegenda del València CF treballava com a encarregat de l'àrea social del Consell d'Administració del València CF des de juny de l'any 2013.

La llegenda del València CF treballava com a encarregat de l’àrea social del Consell d’Administració del València CF des de juny de l’any 2013.

La seua carrera com a futbolista es defineix en fidelitat i amor al València CF. Va arribar a l’equip de la Capital del Túria amb quinze anys. Va jugar en el primer equip del València des de 1965 fins a 1975. En eixos deu anys va guanyar una Lliga i una Copa del Generalíssim.

Després, Juan Cruz Sol va fitxar pel Reial Madrid on va quatre anys, en els quals va guanyar tres campionats de lliga.

Quan va finalitzar la seua etapa en el Reial Madrid, Juan Cruz Sol va decidir tornar al València on va jugar les seues últimes tres temporades, en els quals va guanyar una Recopa d’Europa i una Supercopa d’Europa.

El València acomiada a una de les seues llegendes més grans i un home que ha amat al València CF des que va jugar per primera vegada.

Juan Cruz Sol és una llegenda molt important de la història del club i la seua pèrdua ha suposat un gran dol per a tot el valencianisme.

CatalanSpanish